Que fem

L’experiència en els diferents àmbit de la inserció sociolaboral han portat al Balmes a definir una carta de serveis que es basa en tres línies d’intervenció, les quals s’estan desenvolupant en l’actualitat:

Formació Ocupacional

Els Certificats de Professionalitat de la Formació Ocupacional en Àrees Prioritàries - FOAP acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que els obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat de treball. Actualment Al Balmes es desenvolupen 8 cursos que corresponen a 3 famílies professionals: Administració i gestió, Transport i manteniment de vehicles i Atenció sociosanitària.

El programa ADA té la finalitat d’oferir mòduls de formació per a l'adquisició i millora de competències digitals, impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere. S'adreça, prioritàriament, a dones desocupades  o en situació d'ERTO residents en municipis de menys de 30.000 habitants.

Finalment, la col·laboració amb el programa de Noves Oportunitats amb altres organitzacions del territori al Baix Llobregat i l’Anoia. Aquest programa té l’objectiu de fomentar les ganes d’aprendre, de formar-se, aprendre un ofici i obtenir un certificat que  permeti a joves entre 16 i 24 anys trobar feina a través d’actuacions en orientació, tutorització, formació i acompanyament.

També som Centre Acreditador ACTIC de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació - reconegut per la Generalitat de Catalunya.

Serveis Educatius - UEC

Des de les Unitats d’Escolarització Compartida (UEC), els nostres quatre centres ubicats a Martorell, Vilanova del Camí, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, amb els seus equips educatius, acompanyen en el seu procés de formació a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels Instituts de les respectives comarques amb l’objectiu de millorar les seves competències curriculars, desenvolupar les seves habilitats socials i emocionals i orientar la seva vida seguint formant-se i/o inserint-se en el mercat laboral un cop finalitzin la seva etapa a l’ESO.

Orientació i assessorament sociolaboral

Acompanyar a les persones en el seu procés d’inserció social i laboral implica un treball d’orientació individualitzada i de millora de l’empleabilitat de les persones que participen en els programes de formació i serveis educatius a partir d’incidir en les seves Competències Digitals, Orientació Laboral,  Habilitats Socials i Personals i Orientació Acadèmica.

Contacte | Política de privadesa | Política de cookies | Avís legal
Instagram