Qui som

El compromís del Balmes - Centre de Formació amb la comunitat, des de l’any 1997, és basa en poder oferir a les persones una oportunitat a través de la formació, l’educació i l’orientació assumint el repte de millorar la seva qualitat de vida i el seu futur en el món formatiu i professional.

A través de la Formació certificada i reconeguda per les administracions públiques que permeten el creixement professional i millorar el currículum de les persones en situació d’atur.

També a través de l’Educació d’adolescents i joves per acompanyar-los en el seu procés de formar-se o trobar una primera oportunitat laboral després de la seva etapa en l’educació secundària obligatòria.

I des de l’Orientació per connectar a les persones a les necessitats i oportunitats emergents dels mercats laborals i professionals del territori. Entenent la Inserció des del treball en xarxa amb empreses i serveis territorials per l’acompanyament i motivació de les persones en el seu procés de tenir una nova oportunitat laboral. Posant èmfasi en el valor de l’Empleabilitat, dissenyant itineraris formatius personalitzats per millorar les competències digitals i professionals de les persones.

#MesXTeuFutur
Contacte | Política de privadesa | Política de cookies | Avís legal
Instagram