Servei d’orientació

Des del Balmes oferim un servei de capsules formatives, orientades a la Inserció Acadèmica, Social i Laboral, partint de l’atenció personalitzada de l’alumnat a qui ens dirigim en cada moment.

Per aquest motiu, empatitzem amb les circumstàncies i la realitat de les persones ateses, sempre buscant motivar-les i acompanyar-les en el seu creixement i apropant-les a l’empleabilitat i l’accés al mercat laboral.

Així doncs, les línies d’intervenció i acompanyament des de la vessant de l’orientació es centren en les diferents formacions:

  • COMPETÈNCIES DIGITALS: Formació adreçada a trencar amb les barreres i dificultats que suposa per a les persones l’ús de les TIC; facilitant itineraris formatius i fins i tot, la possibilitat d’acreditar els seus coneixements a través de l’ACTIC. Curos de preparació a l’Actic i de Transformació Digital.
  • ORIENTACIÓ LABORAL: Els processos de recerca de feina, millora del currículum, detectar les possibilitats en el territori, preparar a les persones per accedir al mercat laboral, etc. és un treball intens i continu però que ben fet, ofereix més possibilitats d’èxit. Per aquest motiu, des del Balmes, oferim formacions a mida de Recerca de feina, Preparació de l’Entrevista de Feina, d’Emprenedoria i de Seguretat Laboral.
  • HABILITATS SOCIALS I PERSONALS: Detectar i potenciar els punts forts de les persones i treballar per reduir i compensar els seus punts febles per així millorar els seus estats d’ànims alhora que els permetin afrontar de manera saludable aspectes de la vida a nivell personal, social i laboral. En aquest sentit tenim formacions del Programa Valora't, el Programa Orienta't, Treball en família i Igualtat que ajuden a a millorar les habilitats personals.
  • ORIENTACIÓ ACADÈMICA: Descobrir les propostes formatives un cop finalitzada l’ESO i també l’oferta de formació professional. Dissenyar itineraris formatius que permetin a les persones millorar les seves competències i assolir un nivell acadèmic. Finalment, facilitar l’aprenentatge de les llengües català i castellà, com elements imprescindibles per accedir amb garanties al món laboral. Orientació post-ESO, Català preparació nivell C, Castellà.

A qui s’adreça?

  • A tots/es els/les alumnes o ex-alumnes de Balmes que busqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral actual.
  • A aquelles entitats que busquin formacions en aquest àmbits en el que tenim experiència avalada per anys d’impartició.

Com accedir-hi?

Podeu demanar cita presencialment a les nostres oficines, telefònicament al 93.774.29.35 o 637.759.360 o enviant un e-mail a formacio@iebalmes.es