Servei d’orientació laboral i formatiu

Servei d'orientació laboral i formatiu

Què oferim?

A través d’una atenció personalitzada que realitzarà el nostre personal tècnic especialitzat en l'àmbit de la inserció i l'orientació i d’orientació de competències, en funció de les vostres circumstàncies personals i professionals, realitzarem un itinerari personalitzat d’inserció laboral (IPI) i posarem en pràctica les eines de recerca de feina que us facilitaran l'accés al mercat de treball alhora que també us podrem orientar a nivell acadèmic.

Així doncs, us oferim una orientació, acompanyament i suport per a millorar el vostre perfil laboral, el currículum, per a conèixer els recursos de feina del vostre entorn, per aprendre com preparar una entrevista de feina i com poder potenciar les vostres competències. Volem donar-vos eines i estratègies per redefinir el vostre projecte professional i formatiu, ajudant-vos a millorar les vostres capacitats professionals i afavorir així l’accés al mercat laboral o el retorn al sistema educatiu.

Des d’aquest Servei d'Orientació Laboral i formatiu volem proporcionar un assessorament personalitzat i ajustat a les necessitats i interessos d’aquelles persones que voleu millorar la vostra situació laboral i/o formativa, acompanyant-vos a definir els vostres objectius professionals i de formació.

A qui s’adreça?

A tots/es els/les alumnes o exalumnes de la Institució Escolar Balmes SL que busqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral actual.

Com accedir-hi?

Podeu demanar cita presencialment a les nostres oficines, telefònicament al 93.774.29.35 o 637.759.360 o enviant un e-mail a formacio@iebalmes.es