COMPETÈNCIES DIGITALS + DONES + EMPRENEDORIA

Què és ADA?

El programa ADRA té com a objectiu la realització d'accions de formació per a l'adquisició i millora de competències digitals, per impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural amb la finalitat de reduir la bretxa de gènere.

Està dirigit a dones del territori en situació d’atur o que vulguin millorar i seguir creixent per incrementar les seves possibilitats d’accedir al mercat laboral o fer realitat la idea de crear la seva pròpia empresa.

Des de Balmes - Centre de Formació a través del procés d’orientació t’ajudem a detectar les teves necessitats segons les exigències del mercat laboral actual i t’oferim un itinerari formatiu que et permeti afrontar amb confiança i coneixements els nous reptes professionals.

Què puc fer?

La proposta de formació inclou, en un primer bloc 5 itineraris formatius de diferents nivells en Competències Digitals. Pots realitzar tants com vegis que necessites per agafar confiança amb les TIC i  per millorar les teves possibilitats en l’àmbit de l’emprenedoria o món laboral.
El segon bloc, basat en 5 mòduls més, et permetran presentar-te amb garanties a la prova d’acreditació ACTIC per certificar de manera oficial els teu coneixements TIC. Recorda que aquesta prova és gratuïta per a les persones a l’atur o té bonificacions per famílies monoparentals.

Qui pot participar?

El programa s'adreça, prioritàriament, a dones (o persones que experimentin una identitat de gènere de dona i que així ho expressin) desocupades o en situació d'ERTO , residents en municipis de menys de 30.000 habitants.

També poden participar-hi un petit percentatge de dones ocupades o residents en altres tipus de municipis.
Estar inscrita a les oficines del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Quant costa?

El programa i les accions formatives que realitzis són gratuïtes ja que està subvencionat 100% per a totes les dones participants, sense cap cost, només apuntar-se i començar a créixer. #MesXTeuFutur

Es possible gràcies a que està finançat pel SOC amb càrrec als Fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.

….i l’EMPRENEDORIA?
Des del Servei d’Orientació t’acompanyem intensament en el procés de fer realitat la creació de la teva pròpia empresa a partir de la detecció de necessitats en el territori, anàlisi de mercat o facilitar l’accés a recursos que facilitin el camí de l’emprenedoria.
A partir d’aquí dissenyarem conjuntament un itinerari formatiu i de treball que et permeti desenvolupar la teva idea de negoci.